Mom-to-Mom Sale Magyarul

Budapest Mom2Mom Sale - 2016

Spring Mom2Mom Sale: Március 20.

Nyitva: 9.00-13.00

Idei helyszínünk újra a Benczur Hotel: 6. kerület, Benczur u. 35.

Asztalfoglalás kezdete: január 25. 9.00

A Mom-to-Mom (értsd: Anyától Anyának) babaruhabörze egy nagyszerű esemény, ahol anyukák bérelhetnek asztalt, és eladhatják a használt, de jó állapotú babaholmikat más családoknak. Kismamák számára is nagyon hasznos, hogy terhes ruhákat és babaholmikat gyűjtsenek. A tapasztalt anyukák itt mindig felfrissíthetik a gyerek évszakhoz megfelelő ruhatárát és játékait anélkül, hogy csődbe mennének. A gyerekek olyan hamar kinövik a ruhákat és megunják a játékokat, hogy ezek az áruk szinte alig használódnak el és mindig újakat vásárolni nagyon költséges mulatság. A Mom2Mom Sale egy remek hely, ahol mindent beszerezhetsz a gyerekeknek az eredeti árak töredékéért.

A börzékre kizárólag anyukák regisztrálhatnak, ezek a vásárok nem állnak nyitva kereskedők számára. Kizárólag baba - és kismama ruhákat, valamint játékokat, és egyéb, babákhoz kapcsolódó eszközöket hoznak az árusok (mellszívó, pelenkakuka, stb.). A börzékre az asztal bérlés 4000 Ft-ba kerül, a bejáratnál pedig 200 Ft-os támogatói belépőt szedünk.

Évente 3-4 Mom2Mom Sale börzét szervezünk, az évszaknak megfelelően. Amennyiben szeretnél asztalt bérelni valamelyik vásárra, kérlek regisztrálj az űrlapon!

A megmaradt ruhák, játékok, baba kellékek a vásár végén jótékonysági célra felajánlhatók. Az elmúlt alkalmakkor egy anyaotthont és két belvárosi óvodát támogattunk ezekkel az adományokkal. A vásár teljes nyitvatartási ideje alatt fogadjuk ezeket az adományokat, ehhez nem szükséges asztalt bérelni, a bejáratnál le lehet adni a bezsákozott holmikat. Kérlek, hogy előzőleg e-mailben értesítsd Petri Barbarát, ha tervezel adományt hozni a vásárra a budapestmom2momsale@gmail.com-on.

{ 2 comments… read them below or add one }

Galamb András September 1, 2023 at 3:04 pm

Az őszi bababörzére szeretnék asztalt bérelni, Érdeklődöm a feltételekről, helyszínről, árakról.
Várom szíves visszajelzésüket.

Köszönettel:
Galamb András
+36205456756

Reply

Galler Brigitta November 13, 2023 at 9:27 pm

Kedves Csilla !

Szeretnék asztalt foglalni a decemberi börzére.

Telefonon beszéltün ma. Köszönöm előre is. Galler Brigitta

Reply

Leave a Comment

COPY AND PASTE your Google Analytics Code Here (about 8 lines of code)